100

Verona.pro bestaat 100 jaar

Ons bedrijf

Verona.pro in Tielt produceert pvc- en alu-ramen, deuren en hefschuiframen van hoogstaande kwaliteit. Daarvoor beschikken wij over een hedendaags machinepark dat voortdurend geüpdated en verbeterd wordt. Hierdoor kunnen wij snel en nauwkeurig uw buitenschrijnwerk produceren. Wij garanderen ook een zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid, zo kunnen we de afgesproken leveringstermijnen met de klant respecteren.
Alle ramen (zowel pvc en alu) worden in onze eigen werkplaatsen gefabriceerd. Zo kan de klant er zeker van zijn dat alles gemaakt is volgens Belgische maatstaven en verwachtingspatronen.

Wij verwerken de pvc- en alu-profielen tot het door u gewenste raam. We kunnen de ramen voorzien van rolluiken (traditioneel of opbouw), ventilatieroosters, beglazing, panelen, kleinhoutverdelingen, enz.

Onze kwalitatieve ramen worden volledig plaatsingsklaar op de werf geleverd. Daardoor kunnen de plaatsers degelijk en snel monteren.

Verona.pro blijft investeren, in mensen, innovatie en nieuwe gebouwen, met één doel: een nog betere klantgerichte service te kunnen verlenen!

Historiek

In 1919 startte Rene Verstaen een schrijnwerkerij op te Tielt met drie van zijn zonen. De productie was volledig handwerk. In 1950 nam zijn zoon Marcel Verstaen het bedrijf over. Hij vestigde zich in een nieuwe werkplaats aan de Meulebeeksesteenweg 72 te Tielt.
 In 1981 kwam de derde generatie Verstaen als ondernemer voor de bouwsector in actie. Filip Verstaen, de enige zoon van Marcel, koos resoluut voor pvc in plaats van hout of aluminium. Door continue uitbreiding in de daaropvolgende jaren was de bedrijfsoppervlakte te klein geworden.

In 1990 werden de nieuwe gebouwen opgericht op een bedrijfsterrein van 1,7 ha aan de Meulebeeksesteenweg 22 te Tielt. De firma Vertirama werd opgericht voor de fabricatie van de pvc-ramen en -deuren.

In 2012 nam de investeringsgroep E-capital Vertirama onder zijn vleugels en kwam het dagelijkse beheer in handen van Koen Braekman. In 2015 werd extra grond aangekocht om de site verder uit te breiden.  De werken voor de nieuwbouw zijn reeds begonnen en we verwachten eind 2016 de volledige extra 4.000 m² in gebruik te kunnen nemen.

Eind 2015 bundelden Verstaen NV en Vertirama NV de krachten onder de noemer Verona.pro, de raamproducent voor professionele klanten. Verona.pro realiseert een jaarlijkse omzet van ruim 25 miljoen euro met 150 personeelsleden.

Verona.pro werkt uitsluitend met het Duitse VEKA-profiel (pvc) en het Belgische Reynaers-profiel (alu). Hierdoor verzekeren we onze klanten van kwalitatief hoogstaande producten.

 

TijdlijnWebsite

 

Verona Pro investeert in voortdurende kwaliteitsverbetering. Op onze eigen testbank worden de raamsystemen op de luchtdoorlaatbaarheid, de waterdichtheid en de windweerstand getest. De testresultaten op onze gepatenteerde schuiframen zijn daarvan een uitstekend voorbeeld. Dit schuifraam biedt een bescherming tegen wind en water die de normen ruim overtreft. Onze ramen zijn conform de CE-regelgeving.

Kiwa

Kiwa Belgium is een “Partner for Progress”, die zich engageert voor een samenwerking met al haar stakeholders, waarin een innovatieve en klantgerichte aanpak de basis vormt voor tastbare meerwaarde. Hierbij stellen we als doel een “Best in Class” reputatie te verwerven en te behouden met betrekking tot dienstverlening, integriteit, meerwaarde en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Op die basis streven we ernaar dat onze klanten fier zijn op het behaalde Kiwa-certificaat.

Wanneer vertrouwt u op Kiwa?

De bouwwereld is breed en complex.
Als ondernemer in de bouw heeft u te maken met veel regels en kwaliteitseisen rondom bouwproducten, machines en bouwprocessen. Daarnaast zijn er eisen rondom arbo, veiligheid en milieu. En moeten uw personeel en u voldoen aan allerlei kwalificaties en competenties.

Bovendien verandert de wereld om u heen voortdurend. Neem de harmonisatie van Europese wet- en regelgeving, de toenemende internationale concurrentie, het veelvoud aan nieuwe contractvormen en de deregulering. Al deze bewegingen maken dat u steeds vaker te maken krijgt met complexe kwaliteitsvraagstukken.

Kiwa is het antwoord voor elk segment in de bouwketen om al uw vraagstukken rondom kwaliteit op te lossen.
Kiwa heeft expertise in uiteenlopende deeldomeinen.

• Advies en ontwerp
• Bodemkwaliteit en milieu
• Groensector
• Grond-, weg- en waterbouw
• Installatietechniek
• Petrochemie
• Woning- en utiliteitsbouw

 

Kiwa certificeert al sinds jaar en dag grote en kleine bedrijven in de bouwsector.

Wanneer u iets nieuws op de markt wilt brengen, wilt u kwaliteits- en veiligheidsrisico’s natuurlijk zo veel mogelijk uitsluiten. Voor vrijwel alle standaardtests en voor specifieke toepassingsgebieden beschikt Kiwa over meer dan 30 laboratoria in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Turkije, Zuid-Korea en China. Alle Kiwa-laboratoria zijn geaccrediteerd voor een groot aantal testen.

Bekijk onze Kiwa-certificaten via onderstaande links!

VERONA PRO SSK 1001

VERONA PRO SSK 1002

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren