Schade

1/ beschadigingen (aan zowel aan profielen, glas, beslag, rubbers,…) dienen binnen de 48 uur na levering gemeld te worden. De meldingen moeten gestaafd worden met foto-materiaal vóór de plaatsing (als de het schrijnwerk nog op de bok staat) of binnen de 48u na plaatsing als het door Verstaen NV werd geplaatst.

  • Bij beschadiging aan de folie van de PVC schrijnwerk die binnen deze 48u wordt gemeld, wordt een gratis een retouchestift opgestuurd . Bij ernstige beschadigingen die voldoende gestaafd worden met foto’s van voor de plaatsing en die niet door u zelf hersteld kunnen worden, sturen wij gratis een interventie team naar u toe. Hiervoor wordt in onderling overleg een afspraak gemaakt.
  • Beslag, beglazingen, glaslatten, panelen, afdeklatten,.. met beschadigingen voor de plaatsing , worden gratis terug aangeleverd. De vervanging van de geleverde goederen dient op uw kosten te worden uitgevoerd.

2/ binnen 7 dagen na levering kan nog melding gemaakt worden over ontbrekende of niet correct geleverde goederen.
De juiste of ontbrekende goederen worden gratis terug aangeleverd.
De vervanging van de geleverde goederen dient op uw kosten te worden uitgevoerd.

3/ Indien de meldingen niet tijdig gebeuren (zie punt 1/en 2/)  dan worden de geleverde materialen op aanvraag tegen betaling aangeleverd (materiaal kost + forfait behandelingskost 50 €) . Wij kunnen ook steeds een interventie tegen betaling voor u organiseren. Kostprijs:  1.75 €/km + 50 €/werkuur/werkman + ev. materiaal nodig voor de herstelling. Minimumkostprijs van de interventie: 150 €.

4/ Bij bestelling van schrijnwerk, inclusief cilinders bij ons, leveren wij  cilinders met een maatvoering die past bij het type beslag (rozassen , kurken met schildplaat,……) die wij gebruiken bij de productie van ons buitenschrijnwerk.

Bij bestelling van extra of nieuwe cilinders of gelijksluitende cilinders apart dient de klant zelf de cilindermaat door te geven (ongeacht of de deuren van ons zijn). Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor een verkeerde maatvoering.